Sanna Tolkki´s volontär resa och insamling till Zimbabwe´s barn

Ge en gåva
Skapad av:
Sanna Tolkki
Samlar in till:
ActionAids allmänna arbete

Sanna Tolkki´s volontär resa och insamling till Zimbabwe´s barn

NY INFO! uppd, 150209

Hej! Som ni vet så kommer min resa att bli av 21 februari - 6 mars 2015. Alltså om bara några veckor:)

Insamlingen kommer då att stängas 19 februari för att jag kommer att ta med mig pengarna ner med mig, jag ska se till att de kommer till rätta händer nere i Zimbabwe och jag ska se till att få det där oskyldiga leendet och göra något för barn/kvinna som den inte hade räknat med men behöver. Jag ska försöka att uppdatera genom min blogg: tolkki.blogg.se, så fort jag får möjlighet.

Uppmanar er nu att skänka de där sista kronorna till denna insamling, varje krona räknas!

Följ min resa till Afrika och ha en underbar fortsatt ny vecka!

//SannaHej alla där ute i vimlet!
Jag har valt att starta en insamling i samband med min volontärresa till Afrika 4-16 oktober 2014. I maj vann jag denna resa i ett samarbete mellan ActionAid och mixmegapol och nu kände jag ett stort behov av att ge något tillbaka, tillbaka till de barnen som jag kommer att få träffa och lära känna under min korta men troligtvis intensiva tid i Afrika och Zimbabwe. Jag vill kunna ge de barnen jag ska arbeta hos en ärlig chans till ett värdigt liv. Jag kommer att se till att pengarna hamnar på rätt ställe och går till de som behöver dem. Jag kommer också att se till att dessa pengar från denna insamlingen kommer till de barnen jag ska besöka i Zimbabwe. Jag gör denna insamling med ActionsAids organisation som finns på plats dit jag ska åka. Jag gör det också för att jag vill hjälpa till och visa att jag bryr mig.
En av min värderingar i livet är, "Ingen kan göra allt men alla kan göra något" .. Denna mening använder jag mig av ofta i livet och i livets olika skeden. Jag vill leva som jag lär och då kommer denna insamling och denna mening hand i hand och tillsammans så kan vi!
Varje gåva är för en annan mer än guld värt!
Du kan ge din gåva, liten som stor bara du som väljer. En liten peng är bättre än ingenting alls. Vi har det bra i Sverige och lever ett fint liv om bara alla som snubblar över denna insamling skulle ge en liten peng så skulle vi snabbt få ihop en del pengar utan att var och en av oss skulle märka stor skillnad i vår plånbok.
Ge en gåva för barnet som kanske inte får det den drömmer om!
Och dela mer än gärna denna så fler får upp ögonen för insamlingen.
Tack för att du visar att du bryr dig och tack för att du hjälper mig att sprida denna insamling!


Insamlingen är öppen till strax efter min hemkomst från Afrika.


//Sanna Tolkki

Ge en gåva
3 600 kr
72%
0 Dagar kvar

Sanna Tolkki gav 2 150 kr

Senaste aktivitet

 • Sanna Tolkki

  Nu var nytt datum bokat! Den 21 februari nästa år kommer resan att bli av. Förhoppningsvis ;) Jag kommer med info angående insamlingen. Ni som donerat, era pengar kommer att nå fram till behövande nästa år i februari!

 • Sanna Tolkki

  Vilken morgon att vakna upp till, att se att ni alla delat denna flitigt, TACK! Nu är det bara att donera med ;) och fortsätta DELA! Ha en underbar helg! www.betternow.org/se/sannainsamling

 • Sanna Tolkki

  Ny info i insamlingens beskrivning! Varje krona räknas och snart stänger den och jag åker ner!

 • Sanna Tolkki

  Såg ni mej i OT idag ;)?! Nöjd med reportaget! Insamlingen pågår för fullt och peppar ännu mer inför resan!

 • Sanna Tolkki

  Insamlingen är nu öppen igen för bidrag och kunna förändra för någon! Sprid infon;)

 • Sanna Tolkki

  Alltså ni som donerat! Ni är grymma det kommer fortsätta vara en underbar känsla när jag ska få berätta för de behövande nere i Zimbabwe arr jag samlar in pengar till dom. Så fortsätt dela & donera!!

 • Sanna Tolkki

  Hej! En nyhet som kommer chocka några. Min resa till Afrika, Zimbabwe kommer inte att bli av imorgon. Den är framflyttad till en annan gång, ännu inte bestämt i detta nu! Men insamlingen fortgår och jag kommer någon gång att få ge dessa pengar till någon som behöver det! Är optimistisk att någon gång få det där oskyldiga leendet i visan av uppskattning. Den blir inte av p g a att tyfoid feber utbrutit i epidemi i området jag skulle till. Så det skulle vara en hälsofara för mig att åka! Lite chockad och besviken med det betyder mycket för mig att actionaid bryr sig om min hälsa och meddelade detta. Jag återkommer med mer info till er! Ha en trevlig helg! S

 • Sanna Tolkki

  En dryga vecka kvar.. Packning står på schemat. Dela & Donera! .. Trevlig söndag!

 • Anonym användare Anonym användare gav 500 kr

 • Tobias Fallebo Tobias Fallebo gav 500 kr

 • Amra Sumeja Dautovic Amra Sumeja Dautovic gav 350 kr

  Bra initiativ

 • Ingegärd Kreutz Ingegärd Kreutz gav 1 000 kr

 • Lenn Fallebo Lenn Fallebo gav 150 kr

  Lycka till Sanna!

 • Robin Andersson Robin Andersson gav 500 kr

  Jag fick en peng av min gamla vän Robin och den tror jag kommer bli mycket välbehövlig för någon. En del människor vet hur man gör! donera du med!

 • Fredrik Jonasson Fredrik Jonasson gav 100 kr

 • Sanna Tolkki Sanna Tolkki gav 500 kr

  Jag vill göra skillnad för något barn!