Therese Berntsdotters Expedition för ActionAid

Ge en gåva
Skapad av:
Therese Berntsdotter
Samlar in till:
ActionAids allmänna arbete

Therese Berntsdotters Expedition för ActionAid

Mitt namn är Therese Berntsdotter och ska i februari genomföra ett spännande äventyr i Östafrika. Mitt projekt heter Expedition 15, 569 - Ett triathlon i Östafrika där jag under två månader ska bestiga tre av Afrikas högsta berg. Kilimanjaro i Tanzania 5, 895 möh, Mount Meru i Tanzania på 4, 565 möh samt Mount Stanley i Uganda på 5,109 möh tillsammans med Nicklas Lautakoski. Äventyret fortsätter till Zanzibar och sedan på två hjul genom Uganda där vi kommer att cykla från staden Kasese genom Ugandas mest kända nationalpark Queen Elisabeth Nationalpark där vi kommer kunna betrakta bufflar, flodhästar och lejon och många andra exotiska djur innan vi når slutmålet Sesse Island. Genom projektet har jag valt att starta en insamling för Actionaid som arbetar för att förbättra kvinnors och flickors situation runt om i världen. Målgruppen tillhör de mest utsatta i hela världen och Actionaid arbetar bland annat för kvinnors rättigheter, ett mer jämnställt samhälle och möjligheten till utbildning.

Anledningen varför jag valt att stödja främst kvinnor och flickor i mitt projekt är för att jag idag driver verksamheten Girls Outdoor Academy där jag är löp - och träningscoach för tjejer. Med mitt projekt vill jag även inspirera tjejer till att våga förverkliga sina egna äventyr och drömmar, det kan handla om allt mellan himmel och jord det är du själv som sätter begränsningarna. Detta projekt var för en tid sedan en av min drömmar som nu är verklighet. Stöd mitt projekt så kan vi även låta andra förverkliga deras drömmar.

Stöd mitt projekt genom att bidra med valfri summa här på insamlingsidan, betalning sker med ditt betalkort. Jag hoppas kunna nå mitt insamlingsmål med hjälp av dig, din insats gör stor skillnad. Skriv gärna en kommentar och dela min sida på facebook.

Besök gärna min hemsida www.Thereseberntsdotter.se

Tack så mycket för ditt bidrag och stöd!
Ge en gåva
0 kr
0%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

När du får in gåvor, kommer de att visas här