Skapad av:
Therese Berntsdotter
Samlar in till:
ActionAids allmänna arbete

Therese Berntsdotters Expedition

Mitt namn är Therese Berntsdotter och ska i februari genomföra ett spännande och utmanande äventyr i Östafrika. Mitt projekt heter Expedition 15, 569 - Ett triathlon i Östafrika där jag under två månader ska bestiga tre av Afrikas högsta berg. Kilimanjaro i Tanzania 5, 895 möh, Mount Meru i Tanzania på 4, 565 möh samt Mount Stanley i Uganda på 5,109 möh tillsammans med Nicklas Lautakoski. Äventyret fortsätter till Zanzibar och sedan på två hjul genom Uganda där vi kommer att cykla från staden Kasese genom Ugandas mest kända nationalpark Queen Elisabeth Nationalpark där vi förhoppningsvis får chansen att se bufflar, flodhästar och lejon och många andra exotiska djur innan vi når slutmålet Sesse Island. Genom projektet har jag valt att starta en insamling för Actionaid som arbetar för att förbättra kvinnors och flickors situation i länder som Uganda och Tanzania. Målgruppen tillhör de mest utsatta i hela världen och Actionaid arbetar bland annat för kvinnors rättigheter, ett mer jämnställt samhälle och möjligheten till utbildning.

Anledningen varför jag valt att stödja främst kvinnor och flickor i mitt projekt är för att jag idag driver verksamheten Girls Outdoor Academy där jag är löp - och träningscoach för tjejer vid sidan av min utbildning till fjäll - och äventyrsledare. Med mitt projekt vill jag inspirera tjejer till att våga förverkliga sina drömmar och utmana sig själva. Att våga anta utmaningar kan vara allt från att anmäla sig till sitt första lopp eller ge sig ut på sitt livs mest spännande resa, vad är din största dröm? Kom ihåg att det är bara du själv som sätter begränsningarna! Det här projektet var för en tid sedan en av mina drömmar som nu är verklighet. Stöd mitt projekt så kan vi ge flickor och kvinnor i Östafrika en chans till utbildning för att kunna förverkliga deras drömmar om ett mer rättvist samhälle och möjlighet till utbildning.

Stöd mitt projekt genom att bidra med valfri summa här på insamlingsidan, betalning sker med ditt betalkort och går direkt till Actionaids 90 - konto. Jag hoppas kunna nå mitt insamlingsmål med hjälp av dig, din insats gör stor skillnad. Skriv gärna en kommentar och dela min sida på facebook.

Besök gärna min hemsida här kan du läsa min blogg och följa mitt äventyr!

www.thereseberntsdotter.se

Tack så mycket för ditt bidrag och stöd!
Ge en gåva
500 kr
5%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Bernt  Gustavsson Bernt Gustavsson gav 200 kr

  • Christin Bjurling Christin Bjurling gav 300 kr