Yasmin Nuurs insamling för ActionAid

Ge en gåva
Skapad av:
Yasmin Nuur
Samlar in till:
ActionAids allmänna arbete

Yasmin Nuurs insamling för ActionAidAtt hjälpa andra människor i nöd är det absolut det bästa jag vet. Jag brinner för en rättvisare värld där allas röst är hörda och har en värde. Jag brinner för kvinnors och barns rättigheter och till ett bättre samhälle där ingen ska behöva lida. Jag tror inte på att en person kan göra allt själv men om alla hjälper till så kan vi besegra allt tillsammans. Ditt stöd kan förändra en människas liv till ett bättre, även det minsta donationen är till en stor hjälp.


På ActionAid gör vi saker annorlunda. Vi fokuserar på de människor andra gärna glömmer. Människor i fattigdom. Människor som systematiskt diskrimineras. Människor vars röster ofta ignoreras. Vi hjälper människor som nekas sina rättigheter att kämpa för dem. Grundläggande saker, som rätten till mat. Rätten att stanna på sin mark. Rätten till utbildning. Att få ett ord med i de beslut som formar deras liv.

Vi talar inte om för folk vad de ska göra och ger inte allmosor. Vi använder våra resurser, vårt inflytande och vår långa erfarenhet för att stötta människor att hitta egna lösningar. Vi lyssnar på människor, om vad de vill ha och vad de behöver.

Vi hjälper byar och samhällen att gemensamt agera för att ställa sina regeringar till svars, och vi ger lokala organisationer vårt stöd där de behöver det. Tillsammans gör vi skillnad!

Sedan 1972 har vi bekämpat fattigdom och orättvisor. I alla projekt har vi alltid fokus på att stödja fattiga och utsatta kvinnor och flickor eftersom vi vet att jämställdhet och rättvisor är nyckeln till framgång i kampen mot fattigdom. Vårt arbete når 13 miljoner människor i över 40 länder.


• Actionaid is an international organisation, working with over 15 million people in 45 countries for a world free from poverty and injustice. Their focus is on the people that others forget. People in poverty. People who face discrimination. People whose voices are ignored. They help people fight for the rights that they are denied. Simple things, like the right to eat. The right to stay on their land. To an education. To have a say in the decisions that shape their lives.


They're not about giving handouts or telling people what to do, because in the long run they know that doesn’t work. Instead, they use their resources, influence and experience to help people find their own solutions.

And that’s what makes ActionAid different. They help people use their own power to fight poverty and injustice. Because that’s how real change happens – for families, for communities, for whole societies.

-lpa:

Jag uppmanar nu alla hjältar som är redo att förändra världen att hjälpa till att donera och skriva en fin kommentar!
Tack- Yasmin
Ge en gåva
0 kr
0%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

När du får in gåvor, kommer de att visas här